ESPAI JOVE RIBES

TALLERS I FORMACIONS

El Servei de Joventut de l’Ajuntament ha preparat una proposta d’activitats formatives i tallers de Setembre a Juliol, que corresponen als interessos dels i les joves. Son activitats gratuïtes per als joves d'entre 12 a 30 anys. Estigueu atents/es a les xarxes!

Amb el nom d’Art, Educació i Comunitat es volen desenvolupar uns tallers trimestrals per tal d’aprendre més sobre un mateix, adquirir noves habilitats, treballar l'autoestima i compartir experiències amb altres joves dels temes que més els interessin.

Els divendres a l'Espai Jove de Ribes hi trobareu de tot: xerrades, tallers, activitats... No teniu excusa, us espera un divendres increïble!


PRIMAVERA 2022

TORNEIG DE PING PONG

Properament...

Vine a l'Espai a jugar al Ping Pong!!


Divendres 29 d'abril a les 17:30h.

TALLER DE ROSES I INTERCANVI DE LLIBRES

Per celebrar el dia de Sant Jordi i Santa Jordina farem un taller de roses de llaminadures. I aprofitarem per poder compartir llibres i intercanviar-los!


Divendres 22 abril de 17h a 20h a l'Espai Jove de Ribes.

QUÈ ET FA SER HOME?

Des del col·lectiu Entre Homes posarem en comú el que us fa ser homes, quines característiques defineixen el gènere masculí; per poder construir un model còmode per tots.


Els divendres 6, 13 i 20 de maig de 17:30h a 20:30h.

Només per nois a partir de 16 anys.

ACTIVITATS DE SETMANA SANTA

Durant aquests dies gaudirem de matins entretinguts. Podrem jugar a diferents jocs de taula; aprendrem a fer dolços marroquins i un mico de Pasqua i jugarem al Cluedo per Ribes.


11, 12 i 13 d'abril de 10h a 14h a l'Espai Jove de Ribes.

TALLER DE PASTISSERIA SALUDABLE

Aprendrem a fer 4 receptes dolces des d'una mirada saludable, pastis de formatge, pastis de pastanaga, ....Dijous i divendres 24, 25, 31 de març i 1 d'abril de 17:30h a 19h.

CINEFÒRUM -

EN CLAU DE GÈNERE

Us convidem a una sessió de cinema en motiu de la setmana de la Dona. Us proposarem 3 pel·lícules en clau de gènere i triarem entre totes quina veurem!


Dissabte 12 de març a les 17:30h

PARLEM SOBRE DROGUES

Treballarem en xarxa amb el Pep Cura, tècnic de prevenció que porta el SAFADiP (servei d'atenció familiar per usos de drogues i pantalles). Parlarem sobre els coneixements i la prevenció de les drogues.Divendres 4 de març a les 17:30h.

TARDOR 2021

INFORMA'T A @espaijovederibes o TRUCA al 610 32 39 39